Nekoliko fotografija sa Zlatibora
Strana 1 od 1
Nekoliko fotografija sa Zlatibora
Vladan Vuckovic - Monday, February 14, 2011 7:35 PM
Postovani ligasi,
pogledajte nekoliko fotografija sa Zlatibora. Veliki ronac je slikan na Zlatarskom jezeru.
Pozdrav,
Vladan
Postovani ligasi,
pogledajte nekoliko fotografija sa Zlatibora. Veliki ronac je slikan na Zlatarskom jezeru.
Pozdrav,
Vladan
Poslednji put izmenio Admin dana Pet Mar 02, 2012 12:43 am, izmenio ukupno 2 puta
Ptice sa Morave
Branko Rudic - Monday, February 14, 2011 7:35 PM
Evo i nekoliko fotografija sa Morave, sa jezera u Međuvršju, gde se nalazi nekoliko stotina velikih vranaca na zimovanju.
Pozdrav. Brano.
Evo i nekoliko fotografija sa Morave, sa jezera u Međuvršju, gde se nalazi nekoliko stotina velikih vranaca na zimovanju.
Pozdrav. Brano.
Re: Nekoliko fotografija sa Zlatibora
Boshko TheCroW - Sunday, September 4, 2011 8:20 PM
Pozdrav ligashi,
Evo slika zmijara sa plenom , jurio ga je mishar i posle mi se izgubio u suncu.
Vetrushki je bilo na tone samo oko vikendice sam video u jednom trenutku 7.
A molim pomoc i za ove vodene ptice.
B.N.
Pozdrav ligashi,
Evo slika zmijara sa plenom , jurio ga je mishar i posle mi se izgubio u suncu.
Vetrushki je bilo na tone samo oko vikendice sam video u jednom trenutku 7.
A molim pomoc i za ove vodene ptice.
B.N.
D. Djapic - Sunday, September 4, 2011 8:42 PM
Ja mislim da su prve dve t.nebulria a treca.hypolecos,na slici ima dosta dug rep
pozdrav
dejan
Ja mislim da su prve dve t.nebulria a treca.hypolecos,na slici ima dosta dug rep
pozdrav
dejan
Marko Sciban - Sunday, September 4, 2011 8:47 PM
Slazem se sa Dejanom po pitanju 3. fotke, a sto se tice prve dve moguce da se radi i o Tringa stagnatilis zbog duzine nogu i kljuna koji nalikuje kao da je tanak i prav. No iz ove dve fotografije to ne mozemo videti. Ima li jos neka fotka ove ptice? Ostalo je jasno.
Pozzz
MS
Slazem se sa Dejanom po pitanju 3. fotke, a sto se tice prve dve moguce da se radi i o Tringa stagnatilis zbog duzine nogu i kljuna koji nalikuje kao da je tanak i prav. No iz ove dve fotografije to ne mozemo videti. Ima li jos neka fotka ove ptice? Ostalo je jasno.
Pozzz
MS
Boshko TheCroW - Sunday, September 4, 2011 8:54 PM
Koliko se ja secam a secam se dobro kljun je bio prav i tanak, nisam mogao vishe da joj se priblizim bezala mi je ! inache ovo je slikano na akumulaciji Vrutci kao i gluvara(toliko su pitome da su mi prishle na dva metra).
Pozdrav .....
Koliko se ja secam a secam se dobro kljun je bio prav i tanak, nisam mogao vishe da joj se priblizim bezala mi je ! inache ovo je slikano na akumulaciji Vrutci kao i gluvara(toliko su pitome da su mi prishle na dva metra).
Pozdrav .....
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu