Riđi mišar (Buteo rufinus)
Strana 1 od 1
Riđi mišar (Buteo rufinus)
Vladan Vuckovic - Monday, September 26, 2011 10:03 PM
Misara svetle glave sam fotografisao danas u dolini Vape. Da li je to buteo buteo ili, mozda, rufinus?
Pozdrav,
Vladan
Misara svetle glave sam fotografisao danas u dolini Vape. Da li je to buteo buteo ili, mozda, rufinus?
Pozdrav,
Vladan
Re: Riđi mišar (Buteo rufinus)
Marko Sciban - Monday, September 26, 2011 10:41 PM
Mišar je riđi (B.rufinus) kao suza! Lepi nalazi! )
Pozz
Mišar je riđi (B.rufinus) kao suza! Lepi nalazi! )
Pozz
Ati Agoston - Tuesday, September 27, 2011 5:57 AM
I TO MLADA,OVOGODISNJA PTICA(PRUGE NA REPU)
OVE GODINE SE BAS "MASOVNO"VIDJAJU.
U Kardoskutu(jugoistocna Madjarska ) Za jedno popodne gledao sam 15ak razlicitih Br.-a
A
Super fotke!
I TO MLADA,OVOGODISNJA PTICA(PRUGE NA REPU)
OVE GODINE SE BAS "MASOVNO"VIDJAJU.
U Kardoskutu(jugoistocna Madjarska ) Za jedno popodne gledao sam 15ak razlicitih Br.-a
A
Super fotke!
Ivan Djordjevic - Tuesday, September 27, 2011 10:42 AM
Rufinus k'o vrata:-)..Pre desetak dana na jednoj njivi u JI Banatu,gledao sam 7 komada odjednom u lovu na sitne glodare + nekih 30ak mišara,nekoliko eja močvarica,vetruški,i po kog osičara(jedan je bio bez repa)...
Rufinus k'o vrata:-)..Pre desetak dana na jednoj njivi u JI Banatu,gledao sam 7 komada odjednom u lovu na sitne glodare + nekih 30ak mišara,nekoliko eja močvarica,vetruški,i po kog osičara(jedan je bio bez repa)...
Vladan Vuckovic - Monday, November 7, 2011 11:07 PM
Postovani ligasi,
ovog misara sam fotografisao juce u okolini Sjenice. Da li je uobicajeno da se oni zadrzavaju do sada u nasim krajevima?
Pozdrav,
Vladan
Postovani ligasi,
ovog misara sam fotografisao juce u okolini Sjenice. Da li je uobicajeno da se oni zadrzavaju do sada u nasim krajevima?
Pozdrav,
Vladan
Marko Sciban - Tuesday, November 8, 2011 1:43 AM
Mislim da nije jer ih i u Mađarskoj trenutno ima, a ponekad i tokom zime. Svakako zanimljiv nalaz za taj kraj.
Pozdrav,
MS
Mislim da nije jer ih i u Mađarskoj trenutno ima, a ponekad i tokom zime. Svakako zanimljiv nalaz za taj kraj.
Pozdrav,
MS
Ivan Djordjevic - Tuesday, November 8, 2011 4:43 PM
Da,da,ništa neobično,može se videti i kod nas tokom cele godine...
Da,da,ništa neobično,može se videti i kod nas tokom cele godine...
Ati Agoston - Wednesday, November 9, 2011 12:02 PM
I na severu Banata je postala redovna.Moze se reci da svaki 10.,15. misar je ridji.
Atila
I na severu Banata je postala redovna.Moze se reci da svaki 10.,15. misar je ridji.
Atila
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu