Silvija?
Strana 1 od 1
Silvija?
Dragan Simic - Sunday, September 4, 2011 8:39 AM
Treba mi neko iskusan sa silvijama... nisam imao dvogled pri sebi, samo fotoaparat, a ova se jutros igrala zmurke (kefalonija)
Treba mi neko iskusan sa silvijama... nisam imao dvogled pri sebi, samo fotoaparat, a ova se jutros igrala zmurke (kefalonija)
Re: Silvija?
Maciej Szymanski - Sunday, September 4, 2011 9:10 AM
Dragane,
Jos samo dosapni neka geografska ogranicenja.
Lep pozdrav
Maciej Szymanski
Dragane,
Jos samo dosapni neka geografska ogranicenja.
Lep pozdrav
Maciej Szymanski
Nikola Stanojevic - Sunday, September 4, 2011 9:28 AM
.. sa dva l. Ako je sudeci po belom prstenu oko oka i malo svetlijem brku u odnosu na grlo koji se, cini mi se, naziru na poslednjoj slici, i opstem utisku sa prve slike.
.. sa dva l. Ako je sudeci po belom prstenu oko oka i malo svetlijem brku u odnosu na grlo koji se, cini mi se, naziru na poslednjoj slici, i opstem utisku sa prve slike.
Vokivasic - Sunday, September 4, 2011 9:39 AM
Tačno Nikola. U stvari, sada su možda i mužjaci povrste albistriata takvi. Dragane, baš si mogao da se potrudiš s tim fotografijama, bar da si povećao osvetljenost. I sam bi video bele brkove silvije kantilans.
Voki
Tačno Nikola. U stvari, sada su možda i mužjaci povrste albistriata takvi. Dragane, baš si mogao da se potrudiš s tim fotografijama, bar da si povećao osvetljenost. I sam bi video bele brkove silvije kantilans.
Voki
Dragan Simic - Sunday, September 4, 2011 9:45 AM
Jes', kad bih ja znao da povecam osvetljenost
Jes', kad bih ja znao da povecam osvetljenost
Vokivasic - Sunday, September 4, 2011 9:50 AM
Kefalonija, jonski Mediteran. Koliko se sećam, po računu verovatnoće, kada tamo na letovanju ne vidite dobro neku grmušu, slobodno pišite Sylvia cantillans. Verovatnoća da bude neka druga je ispod 5%. Doduše, sad tamo treba da počnu da pristižu i kontinentalne grmuše...
V.
Kefalonija, jonski Mediteran. Koliko se sećam, po računu verovatnoće, kada tamo na letovanju ne vidite dobro neku grmušu, slobodno pišite Sylvia cantillans. Verovatnoća da bude neka druga je ispod 5%. Doduše, sad tamo treba da počnu da pristižu i kontinentalne grmuše...
V.
Nikola Stanojevic - Sunday, September 4, 2011 10:07 AM
A opet, izgleda da na Halkidikiju odn. severnom egejskom Mediteranu, tih 95% verovatnoce cini S. melanocephala.
A opet, izgleda da na Halkidikiju odn. severnom egejskom Mediteranu, tih 95% verovatnoce cini S. melanocephala.
Dragan Simic - Sunday, September 4, 2011 2:44 PM
I meni se, kao i nikoli, cini da je melanocephala cesca od cantillans
hvala obojici
I meni se, kao i nikoli, cini da je melanocephala cesca od cantillans
hvala obojici
Vokivasic - Sunday, September 4, 2011 3:09 PM
E pa ako je tako, onda izvin'te - varljivo sećanje na okolinu Argostolija i Itaku...
E pa ako je tako, onda izvin'te - varljivo sećanje na okolinu Argostolija i Itaku...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu