Evropski eKljučevi za Nokia Symbian platformu?
Strana 1 od 4 • Delite •
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4 
Evropski eKljučevi za Nokia Symbian platformu?
Slobodan Tosic - Friday, February 11, 2011 2:22 PM
Do sada nisam pronašao ni jedan evropski eKljuč za Nokia Symbian platformu, što ne znači da ne postoji?
Juče sam iskoristio priliku, kolega prodaje stari T-Mobile MDA, da pogledam Collins Bird eGuide na 3,6 in. VGA ekranu (slika u prilogu).
Tekst je čitljiv, reprodukcija zvuka je dobra, dimenzije prikaza slika i mapa su primetno veće u odnosu na knjigu.
Pozdrav,
Boban

Do sada nisam pronašao ni jedan evropski eKljuč za Nokia Symbian platformu, što ne znači da ne postoji?
Juče sam iskoristio priliku, kolega prodaje stari T-Mobile MDA, da pogledam Collins Bird eGuide na 3,6 in. VGA ekranu (slika u prilogu).
Tekst je čitljiv, reprodukcija zvuka je dobra, dimenzije prikaza slika i mapa su primetno veće u odnosu na knjigu.
Pozdrav,
Boban

Admin- Admin
- Broj poruka: 2796
Datum upisa: 16.01.2012

Re: Evropski eKljučevi za Nokia Symbian platformu?
Katarina P. - Friday, February 11, 2011 4:58 PM
Jako zanimljivo, ja znam jednog coveka koj je uzeo tako redom da skenira stranice iz colinsa i da ih kao slike ubacuje u svoj mobilni, verovatno nije ni cuo da ovo postoji (sad cu da mu javim da se ne muci da skenira dalje
)))
da li postoji mozda neka fora colinsa i za sony PSP?
za svaki slucaj ja sam ovo downloadovala sa rapidshare-a, pa ako ikad budem imala "pametni" telefon, da se nadje u rezervi
pozdrav i hvala za info
Kaca
Jako zanimljivo, ja znam jednog coveka koj je uzeo tako redom da skenira stranice iz colinsa i da ih kao slike ubacuje u svoj mobilni, verovatno nije ni cuo da ovo postoji (sad cu da mu javim da se ne muci da skenira dalje
da li postoji mozda neka fora colinsa i za sony PSP?
za svaki slucaj ja sam ovo downloadovala sa rapidshare-a, pa ako ikad budem imala "pametni" telefon, da se nadje u rezervi
pozdrav i hvala za info
Kaca
Admin- Admin

Boshko TheCroW - Friday, February 11, 2011 11:36 PM
Pozdrav!
Ako mozesh da mi postavish adresu da skinem, da ne jurim po netu!
Hvala!
Pozdrav!
Ako mozesh da mi postavish adresu da skinem, da ne jurim po netu!
Hvala!
Admin- Admin

Katarina P. - Friday, February 11, 2011 11:41 PM
http://rapidlibrary.com/index.php?q=collins+eguide al ovo je za windows a ne za symbian
http://rapidlibrary.com/index.php?q=collins+eguide al ovo je za windows a ne za symbian
Admin- Admin

Boshko TheCroW - Saturday, February 12, 2011 12:01 AM
Ja sam sad skinuo neshto od 66mb! sad cu probati da nakachim na tel! pa javljam!
Ja sam sad skinuo neshto od 66mb! sad cu probati da nakachim na tel! pa javljam!
Admin- Admin

Katarina P. - Saturday, February 12, 2011 12:07 AM
ajd pa javi sta si uradio :-)
p.s. ja mislim da cu uskoro morati da kupim novi telefon!
)))
ajd pa javi sta si uradio :-)
p.s. ja mislim da cu uskoro morati da kupim novi telefon!
Admin- Admin

Boshko TheCroW - Saturday, February 12, 2011 12:28 AM
Nema nishta od ovoga! prebacio sam na tel! ali nece !(ostali su mi samo zvukovi ptica i slike)
Da , tel menjaj ili josh bolje uzmi onaj mali laptop! netbook! koshta malo skuplje od telefona a bolje je!
p.s. ja sad moram naci negde Collinsa ali PDF! to mi je jedina opcija!
Nema nishta od ovoga! prebacio sam na tel! ali nece !(ostali su mi samo zvukovi ptica i slike)
Da , tel menjaj ili josh bolje uzmi onaj mali laptop! netbook! koshta malo skuplje od telefona a bolje je!
p.s. ja sad moram naci negde Collinsa ali PDF! to mi je jedina opcija!
Admin- Admin

Katarina P. - Saturday, February 12, 2011 12:33 AM
Vec imam mali laptop od 10" al nije bas lako vuci ga na terene zajedno sa svom drugom opremom
))
koj telefon imas i koji OS koristis? probaj da procitas ovu temu na forumu, ima tacno uputstvo kako se program instalira, treba da se promeni neka putanja ka folderu, sta li...
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=36&t=17353&
ako to ne upali probaj ovaj drugi neki program koji pominju
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=51&t=61518&hilit=pocketbirds
ako ni to ne upali, onda ostaje plan A, ko onaj moj prijatelj sto je radio.. skeniranje Collinsa i prebacivanje strana u .jpg pa onda u mobilni.......
)))
pozz
Vec imam mali laptop od 10" al nije bas lako vuci ga na terene zajedno sa svom drugom opremom
koj telefon imas i koji OS koristis? probaj da procitas ovu temu na forumu, ima tacno uputstvo kako se program instalira, treba da se promeni neka putanja ka folderu, sta li...
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=36&t=17353&
ako to ne upali probaj ovaj drugi neki program koji pominju
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=51&t=61518&hilit=pocketbirds
ako ni to ne upali, onda ostaje plan A, ko onaj moj prijatelj sto je radio.. skeniranje Collinsa i prebacivanje strana u .jpg pa onda u mobilni.......
pozz
Admin- Admin

Zoran Mecanin - Saturday, February 12, 2011 12:58 AM
Koliko je meni poznato nema PDF Collins-a ili možda ima ??? Jel neko zna ?
Koliko je meni poznato nema PDF Collins-a ili možda ima ??? Jel neko zna ?
Admin- Admin

Zoran Mecanin - Saturday, February 12, 2011 1:15 AM
U ovom Collins Birds Eguide v1.1 ima direktorijum Edata\BirdPics gde su jpeg slike svih ptica i mape iz tog programa tako da ne mora da se skenira nego samo isprebacuje u fon.Glasovi su direktorijumu \BirdSounds
U ovom Collins Birds Eguide v1.1 ima direktorijum Edata\BirdPics gde su jpeg slike svih ptica i mape iz tog programa tako da ne mora da se skenira nego samo isprebacuje u fon.Glasovi su direktorijumu \BirdSounds
Admin- Admin

Milos Popovic - Saturday, February 12, 2011 4:40 AM
Možemo da nateramo kaćinog prijatelja da nam pošalje skenirane JPG datoteke... Ja znam da napravim PDF od toga. Malo piraterije nije na odmet!
Možemo da nateramo kaćinog prijatelja da nam pošalje skenirane JPG datoteke... Ja znam da napravim PDF od toga. Malo piraterije nije na odmet!
Admin- Admin

Katarina P. - Saturday, February 12, 2011 6:57 AM
rapidshare.com rapidshare.comPDA.Solutions.Collins.Bird.eGuide.NET.v.1.1a.Cracked-hdf.rar
skini odavde program ima 66mb!
unraruj ga i u folderu, kako reche kolega, Edata imash slike u jpg, zvukove i kratke opise u .txt formatu
@ Milosh
Programi su namenjeni Windows mobile OS, tako da nece raditi ni na jednom drugom telefonu. Ja imam Nokiu e63, i kao sto rece kolega vec sam ubacio slike i zvukove iz onog foldera. Al to je mali problem posto ima blizu 800 slika, i oko 600 zvukova
! malo je teze za pregled.
Ovo su ti telefoni koji mogu da guraju Collinsa
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-kriterijum/windows
@Katarina
p.s Dobro jutro!
rapidshare.com rapidshare.comPDA.Solutions.Collins.Bird.eGuide.NET.v.1.1a.Cracked-hdf.rar
skini odavde program ima 66mb!
unraruj ga i u folderu, kako reche kolega, Edata imash slike u jpg, zvukove i kratke opise u .txt formatu
@ Milosh
Programi su namenjeni Windows mobile OS, tako da nece raditi ni na jednom drugom telefonu. Ja imam Nokiu e63, i kao sto rece kolega vec sam ubacio slike i zvukove iz onog foldera. Al to je mali problem posto ima blizu 800 slika, i oko 600 zvukova
Ovo su ti telefoni koji mogu da guraju Collinsa
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-kriterijum/windows
@Katarina
p.s Dobro jutro!
Admin- Admin

Milos Popovic - Saturday, February 12, 2011 2:58 PM
Da, na netu ima samo verzija za Windows Mobile, a ja takođe imam nokiju sa simbijanom. Izgleda da ću i ja da čupam slike i zvuk kao što kažete.
Da, na netu ima samo verzija za Windows Mobile, a ja takođe imam nokiju sa simbijanom. Izgleda da ću i ja da čupam slike i zvuk kao što kažete.
Admin- Admin

Katarina P. - Saturday, February 12, 2011 5:04 PM
Nazalost to sto on ima skenirano je na Svedskom, i mislim da nije zavrsio celu knjigu
Nazalost to sto on ima skenirano je na Svedskom, i mislim da nije zavrsio celu knjigu
Admin- Admin

Collins Bird eGuide - Index za tekst, slike i mape
Slobodan Tosic - Saturday, February 12, 2011 7:13 PM
U prilogu je Excel tabela, Index za Collins Bird eGuide tekstove, slike i mape. Ispravke i dopune ne zadržavajte samo za sebe
Copy-paste u Word odlično funkcioniše, i evo prilike za sopstvene ili zajedničke ligaptice word/pdf vodiče
Teorijski, postoji mogućnost da se, na sličom principu, naprave sopstveni-dopunjeni eVodiči za Windows XP/Mobile i Android platforme.
Pronašao sam The Illustrated Encyclopedia Of European Birds: An Essential Guide To Birds Of Europe, za Nokia i ostale telefone koji imaju mobipocket čitače.
http://www.mobipocket.com/en/eBooks/eBookDetails.asp?BookID=97395
Da li neko ima i može da pošalje aktuelnu verziju našeg ključa, u Excelu?
Pozdrav,
Boban

U prilogu je Excel tabela, Index za Collins Bird eGuide tekstove, slike i mape. Ispravke i dopune ne zadržavajte samo za sebe
Copy-paste u Word odlično funkcioniše, i evo prilike za sopstvene ili zajedničke ligaptice word/pdf vodiče
Teorijski, postoji mogućnost da se, na sličom principu, naprave sopstveni-dopunjeni eVodiči za Windows XP/Mobile i Android platforme.
Pronašao sam The Illustrated Encyclopedia Of European Birds: An Essential Guide To Birds Of Europe, za Nokia i ostale telefone koji imaju mobipocket čitače.
http://www.mobipocket.com/en/eBooks/eBookDetails.asp?BookID=97395
Da li neko ima i može da pošalje aktuelnu verziju našeg ključa, u Excelu?
Pozdrav,
Boban

Admin- Admin

Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Evropski klub za koji navijam
» Platforme,puna peta
» Koji Mobilni telefon imate (koji biste hteli da imate)
» Platforme,puna peta
» Koji Mobilni telefon imate (koji biste hteli da imate)
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu